PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Cardelús s’acomiada de la temporada a València

L’andorrà va estar a punt de puntuar en aquest circuit el curs passat

Per El Periòdic

Cardelús, aquesta temporada.
Cardelús, aquesta temporada. | Cardelús Racing Team.

L

a cursa que es disputarà aquest cap de setmana al Circuit Ricardo Tormo de la Comunitat Valenciana posarà el punt final al Campionat del Món i per tant, Xavi Cardelús, que ha disputat tota la competició com a pilot permanent de Moto2, dirà adeu a la temporada. 

És un traçat especial perquè és l’escenari on el pilot andorrà ha estat més a prop de puntuar al Campionat del Món de Moto2. La temporada passada, a la cursa que es va disputar sota la pluja i després d’haver caigut a la segona volta, va aconseguir classificar-se 17è, a només dues posicions del top 15 que dona punts. 

D’aquesta manera, Cardelús i el seu equip arriben al Circuit Ricardo Tormo amb l’objectiu de posar un bon punt final a una temporada que ha estat complicada i marcada pel rendiment d’una KTM que els ha complicat força les coses, sobretot al llarg de la primera meitat, perquè no van rebre cap evolució del xassís per part de la marca. Tal com va explicar el pilot del Gaviota Angel Nieto Team, «tinc moltes ganes de córrer a València perquè és un circuit on sempre m’he sentit molt bé, tant al Campionat d’Europa com al Mundial». «La temporada passada vaig estar molt a prop de puntuar, tot i que vaig caure a la segona volta de la cursa que es va disputar sota la pluja i amb molta aigua a l’asfalt», recordava i remarcava que «al marge de tot això, el Gran Premi de la Comunitat Valenciana és la cursa de casa del meu equip i aquest és sempre un al·licient més que t’empeny i suma positivament». «Al llarg del triplet, hem anat evolucionant la moto malgrat les dificultats i amb el coneixement que els meus tècnics tenen del circuit valencià, crec que podrem ser competitius des del primer moment», revelava el pilot.

Així, demà es disputen les dues primeres sessions d’entrenaments lliures, a partir de les 10.55 hores i de les 15.10 hores.

PUBLICITAT
PUBLICITAT