PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El Canòlich Music vol reflexionar sobre l’ús de les xarxes socials

La incorporació estrella d’enguany és el cantant Miki Núñez

Per El Periòdic

El mossèn Pepe Chisvert i la consellera Paqui Barbero, ahir.
El mossèn Pepe Chisvert i la consellera Paqui Barbero, ahir. | Canòlich Music Andorra

Amb el lema «Atreveix-te. Sigues tu mateix», el Festival Canòlich Music Andorra torna els dies 22 i 23 de novembre a Sant Julià de Lòria amb la voluntat de fer reflexionar als participants sobre la influència de les xarxes socials i l’autenticitat de les notícies i informacions. La incorporació més mediàtica de la setena edició de l’esdeveniment, que vetlla per mantenir l’essència de combinar música i espiritualitat, és el cantant Miki Núñez, concursant d’Operación Triunfo 2018 i representant d’Espanya al Festival d’Eurovisió 2019. 

Segons els organitzadors, amb la responsabilitat de ser un esdeveniment únic a Catalunya i Andorra, i dels pocs que hi ha a Espanya amb aquesta magnitud i vocació, l’edició 2019 es reinventa amb un format més introspectiu. El divendres 22 de novembre hi participaran, en horari lectiu, els alumnes de primer i segon d’ESO de les tres escoles confessionals d’Andorra i de l’escola La Salle de la Seu d’Urgell. L’endemà i durant tot el dia –i part de la nit– el festival s’obrirà a tots els participants a partir de tercer d’ESO. El format d’enguany ha estat treballat conjuntament amb el Consell de joves del Canòlich Music, un espai de participació dels mateixos joves que han fet propostes i dissenyat el programa. 

Concerts

Els concerts es realitzaran divendres a la tarda i dissabte a la nit al Centre Esportiu. Aquesta edició comptarà amb la participació de DJ Garden, artista andorrà que ha punxat en diverses festes de jovent del país; DJ Nira, que va cloure l’edició de l’any passat i que les enquestes post-festival van promocionar com a repetidor d’aquesta nova edició, i Cesc, vocalista del grup guanyador de la primera edició del Dona’t a conèixer, el concurs de joves promeses del Canòlich Music, i que ara, ja en solitari, vol sorprendre tal com va fer en el seu pas pel programa Factor X.

El Consell de joves del Canòlich Music han fet propostes i dissenyat el programa del festival d’enguany

Segons valoren els organitzadors del festival, la gran incorporació per a aquesta edició és la participació de Miki Núñez. L’amistat i la col·laboració entre Cesc i Miki ha fet que els dos músics hagin decidit venir al festival. El 13 de setembre Miki va crear el seu primer disc en solitari Amuza (que significa «diversió» en esperanto), un disc que es va esgotar a Catalunya a la setmana de sortir. La música tindrà també un pes important en l’Eucaristia de dissabte a la tarda, convidant al públic en general, doncs es recupera l’esperit gòspel amb el grup català Vocal Groove per omplir la també renovada església parroquial de Sant Julià de Lòria d’espiritualitat i vivència cristiana. 

Activitats i tallers

Tant divendres com dissabte al matí els participants podran posar-se a prova en l’escape town que els farà reflexionar sobre l’ús i abús de les xarxes socials a través d’un recorregut que els portarà a visitar diferents espais de Sant Julià. Dissabte a la tarda també hi hauran diversos tallers relacionats amb la música, la fe i la solidaritat que es realitzaran al Centre Cultural i de Congressos Lauredià. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT