PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Marc Cartes serà reconegut en el Boulevard de les Estrelles

Serà la cinquena persona reconeguda que formarà part del passeig

Per El Periòdic

L'actor andorrà Marc Cartes en primer pla.
L'actor andorrà Marc Cartes en primer pla. | Arxiu ANA

L’actor andorrà Marc Cartes tindrà a partir d’aquest dissabte la seva pròpia estrella al passeig Fener Boulevard. El Bulevard de les estrelles, una iniciativa conjunta del Comú d’Andorra la Vella i de l’Associació de comerciants de Fener Boulevard, vol deixar l’empremta de personatges il·lustres que visiten la parròquia o bé que exerceixen d’ambaixadors de la ciutat i del país a l’exterior. 

Segons va informar el Comú de la capital ahir a través d’un comunicat, Marc Cartes va néixer el 12 de setembre de 1970 a Andorra la Vella, si bé la seva trajectòria professional s’ha desenvolupat principalment a Catalunya, on viu des que té 17 anys. Aleshores va venir a treballar d’actor a l’obra teatral Estimat Bruce Springsteen, de Teresa Vilardell. Fa 25 anys que és un dels rostres habituals de moltes sèries de Televisió de Catalunya, com Poblenou (1994), Laberint d’Ombres (1998), Temps de Silenci (2001), Ventdelplà (2005-2010), Kubala, Moreno i Manchón (2011-2012), o Cites (2015). Des del 2017 interpreta l’Andreu, un dels personatges protagonistes de la sèrie diària de TV3 Com si fos ahir.

Altres estrelles

Ara hi ha quatre personatges reconeguts a Fener Boulevard: els germans Lluís i Gerard Claret per la seva trajectòria en el món de la música clàssica i, per altra banda, des del món del motor,  hi figuren els noms de Cyril Despres i Toni Bou. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT