PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Els problemes mecànics deixen Amàlia Vinyes fora

La pilot lamenta acabar així la temporada però està satisfeta del rendiment

Per El Periòdic

Amàlia Vinyes a l’última prova del curs.
Amàlia Vinyes a l’última prova del curs. | FOTOESPORT

El Circuit de Barcelona-Catalunya va ser l’escenari de l’última cita de la temporada del Campionat d’Espanya de Resistència, dins el qual s’engloba el TCR-CER Spain. La pilot andorrana Amàlia Vinyes arribava a Barcelona amb opcions de convertir-se en guanyadora tant de la Classe 1 del campionat com de l’TCR-CER. No obstant això, problemes mecànics en la cursa de dues hores que va tancar la temporada li van impedir lluitar pel seu objectiu.

La cita de Barcelona, disputada a una única cursa de dues hores de durada, va posar el punt final a la temporada del Campionat d’Espanya de Resistència (CER), dins el qual s’engloba la categoria TCR. La pilot arribava amb opcions de títol, després d’haver guanyat carreres a Navarra i Alcanyís. No obstant això, problemes a la bomba de gasolina del seu Cupra TCR li van impedir anar més enllà de la setena plaça en la línia de meta.

Vinyes va comentar que «acabar la temporada així, amb problemes mecànics, no és el la millor manera, òbviament, però aquestes coses passen en les carreres. Ha estat un any amb moments molt bons, com les dues victòries de Motorland Aragó i Navarra, però també ens hem vist molt perjudicats per les punxades sofertes a Madrid i, ara, aquests problemes a la bomba de gasolina». tot i això, va afegir que «estic contenta per l’esforç que he fet durant l’any i perquè he demostrat que després de l’embaràs he seguit sent molt competitiva en totes les carreres. Al final, em quedo amb aquesta sensació positiva». 

PUBLICITAT
PUBLICITAT