PUBLICITAT

20 àrbitres participen al curs de final de temporada

  • El Prat Gran acull els Jocs de Base i el segon entrenament de seleccions?
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Un dels lluitadors, durant la cita del cap de setmana al Prat Gran Foto: ORIOL LLAURADÓ

Intens cap de setmana de karate al Prat Gran d'Escaldes-Engordany, amb tres cites diferents que van omplir el pavelló de participants i públic. El darrer curs d'arbitratge i actualització, els Jocs d'Esport Base i la segona cita amb els equips nacionals, a càrrec del seleccionador Federico Fusaro, van ser els tres ingredients dels pastís.

Divendres els àrbitres van ser els protagonistes en una sessió dirigida pel director d'arbitratge de la Federació Andorrana de Karate (FAK), Luis Ignacio Gómez. Hi ha haver una vintena d'assistents, dels quals 12 són aspirants a jutge, quatre jutges estaven per actualitzar, i altres quatre en fase de pràctiques.

La jornada esportiva va arribar dissabte amb els Jocs d'Esport Base, on es van donar cita el Shotokan d'Encamp, el Fudo-Shin d'Escaldes-Engordany, l'UrbanGym d'Anyós, el CE Sant Julià i el AE Karate Kobudo Tradicional Pirineus de la Seu d'Urgell (TKFI), tot i que des de l'organització es va destacar l'absència de clubs com el Shotokan d'Andorra la Vella.

Els guanyadors van ser: Joan Guardia (Escaldes) en kata benjamí mixte; Gerard Gombau (TKFI La Seu) i Laia Ubach (Shotokan Encamp) en kata aleví; Miguel Fernández (Encamp) i Alba Raya (TKFI) en kata infantil; Patrik Alves (Escaldes) en kata juvenil; Nicole Blom (Escaldes) en kata cadet mixte; Patrik Alves (Escaldes) en kumite juvenil de -50kg; Jordi Castillo (TKFI) en kumite juvenil de +50kg; Bilal El Boutaybi (Escaldes) en kumite cadet -60kg; i Marc Nadal (Escaldes) en kumite Open sènior.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT