Els andorrans vencen Bòsnia i Hercegovina amb solvència

Amb la victòria, els Isards encara depenen d’ells mateixos per situar-se primers i assolir l’ascens

Els Isards abans de començar el duel contra Bòsnia i Hercegovina.
Els Isards abans de començar el duel contra Bòsnia i Hercegovina. | @vpcandorra

La selecció de rugbi va sumar la primera victòria a l’Europeu dissabte després de fer un gran partit contra Bòsnia i Hercegovina. Els Isards es va imposar per 45-10 en un duel on, a més, es van endur el punt bonus. Després de la victòria a l’Estadi Nacional, encara depenen d’ells mateixos per acabar primers de grup i així aconseguit l’ascens.

Els isards van sortir amb ganes d’oferir un recital els seus seguidors, i així ho van fer. Al minut 6 ja aconseguien avançar-se en el marcador després d’un assaig d’Adrià Calvó. Bòsnia i Hercegovina retallaven distàncies amb un xut a pals però els del Principat recuperaven avantatge després d’una touche guanyada per Nil Tomé, que Sébastien Causse ha deixat en safata a Julien Langeard. El xut de transformació de l’obertura posava el 12-3 Andorra aconseguia transformar un altre assaig abans del descans i feien pujar el marcador a 19-3.

A la represa van caure quatre assajos més i es va establir el 31-3. El partit era tricolor. L’únic assaig rival va arribar després d’una melé a cinc metres, però els Isards encara tenien ganes de més. Marc Torrent feia el sisè assaig, i Arasanz no fallava en la transformació. Una carrera de Causse es convertia en el setè, i Arasanz tampoc va dubtar en la transformació. Acabava el partit amb el 45-10 a l’electrònic després d’una victòria molt treballada.

La competició europea s’atura fins al mes de maig. Aleshores, Andorra visitarà Sèrbia i tancarà la fase a l’Estadi Nacional davant de Bulgària.