PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Fito Mansilla presenta ‘La memoria incendiaria’

El cantautor madrileny actua avui a La Fada Ignorant

Per El Periòdic

Fito Mansilla, en un concert.
Fito Mansilla, en un concert. | El Periòdic

La Fada Ignorant alberga avui el concert de Fito Mansilla, cantautor madrileny que es troba en plena gira de La memoria incendiaria, que porta el nom del seu darrer disc, que va sortir al mercat la passada primavera. L’actuació arrencarà a les 23.30 hores i el preu de l’entrada és de 10 euros.

El seu nou treball consta d’onze cançons que parlen de diversos aspectes de la vida, de situacions del dia a dia i de plantejaments a fer-se. «És un treball sincer i honest», indicava Mansilla sobre el tercer disc en els quinze anys de carrera que acumula. Sota el segell de la multinacional Warner, està produït per Borja Montenegro i hi col·laboren Rebeca Jiménez, Jorge Marazu i Marwan. Per a l’autor, aquest àlbum està «ple de bones cançons» i té «uns arranjaments i una producció impecable. Hi toquen alguns dels millors músics del país i això també es nota», per conformar un disc «molt sincer de principi a fi en tots els passos que hem donat. Des de la primera paraula al darrer acord». Hi ha pop-rock amb melodies elegants.

La gira que està desenvolupant, que es troba en el seu equador, el porta per tot el territori espanyol. Després de tocar aquesta setmana a Santa Maria del Camí, demà ho farà a la Sala Fizz de Barcelona. Després de passar per la Corunya, Badajoz, Almería o Elx, fins a mitjans del mes vinent ho farà a ciutats com  Santander, Saragossa, Múrcia, Albacete i Madrid.

PUBLICITAT
PUBLICITAT