Els tricolor, els que menys temps han estat per sota en el marcador

L’FC Andorra juvenil d’Imbernón s’imposa a l’ENFAF de Sonejee per 3 a 1

Joan Cervós.
Joan Cervós. | FCA

L’FC Andorra és l’equip del futbol professional d’Espanya, és a dir, de Primera, Segona i Segona B, que menys minuts ha anat perdent a l’electrònic, amb un total de 900. Aquest fet suposa que tan sols han anat perdent un 3,6% dels minuts dels enfrontaments que han jugat fins ara, fet que suposa un total de 36. Els dos altres equips que menys minuts han anat per darrere són l’Altètic Balears i l’FC Cartagena, amb 720. En aquest aspecte, el tècnic tricolor Gabri García va recordar els empats que hi ha en aquesta categoria i va manifestar que «és molt igualada, de fet, en l’anterior jornada tan sols dos equips van guanyar a casa». «Volem sumar de tres en tres però tres empats no són una mala ratxa, sinó que és positiu perquè continuem sense perdre i això dona confiança i consistència defensiva», afegia.

Moha, baixa

De cara al pròxim partit, Moha és baixa per sanció mentre que Rubén Bover ja es troba pràcticament recuperat, encara que no va poder acabar el darrer partit després de no haver-se trobat al 100% físicament. Per altra banda, en l’entrenament d’ahir hi va haver una topada entre Íker Goujón i Miguel Palanca, fet que va suposar un ensurt perquè van haver de ser traslladats a l’hospital per precaució, però tot va quedar en un no-res. Palanca només té una contusió i avui ja pot entrenar.

Victòria en el derbi

En el partit corresponent a la primera jornada del grup nou de Primera Catalana juvenil, l’FC Andorra es va imposar dimecres per 3 a 1 l’ENFAF Crèdit Andorrà. L’equip d’Òscar Sonejee no va poder amb el conjunt de Richard Imbernón i tot i que es va avançar en el minut tres, Izan Fernández va empatar de penal al minut 28 i Hugo Rodrigues, poc abans d’anar al descans va fer el segon. Al 51 de la segona part, Joel Ferreria va fer el tercer gol definitiu. L’FC Andorra és líder de la categoria, amb 14 punts mentre que l’ENFAF és 13è, amb tan sols quatre.