PUBLICITAT

Andorra la Vella

Valoració positiva de la nova gespa de l’Estadi Nacional

Lima considera que «s’ha millorat» encara que «no era complicat»

Per Miquel López-Egea

La gespa del Nacional.
La gespa del Nacional. | MARICEL BLANCH

La selecció es va entrenar aquest dilluns per primera vegada a la gespa de l’Estadi Nacional. I la valoració de la nova infraestructura és positiva. El capità del conjunt tricolor, Ilde Lima, va considerar que «s’ha millorat respecte al que hi havia abans» però que «la vam provar amb pluja i el joc era molt ràpid, quan juguem un partit ho tindrem més clar». «Però tampoc era complicat millorar», reiterava.

Així mateix, va subratllar que «és diferent, nova» i que, per tant «ens haurem d’anar adaptant, de mica en mica l’haurem de fer nostra i conèixer-la bé perquè és artificial i sempre és diferent». «No tindrem gaire temps per provar-la abans de jugar contra Turquia, és una selecció potent i el període d’adaptació serà curt», manifestava. 

Per una altra banda, va recordar que «l’estadi ha tapat un forat però té moltes mancances a tots el nivells, però la més gran i visible era la gespa, ara s’ha solucionat però segueix sense ser digne de les competicions que juga». Per tant, els tricolor van realitzar el primer entrenament amb l’objectiu d’intentar la fira de no quedar últims del seu grup. Quant al fet de portar la gespa del Nacional a Ordino, va assegurar que «els responsables que ho han fet tindran els seus motius encara que no els comparteixi perquè si es vol promocionar un centre de tecnificació, la millor manera no és portar una gespa que no és idònia per competir a alt nivell».

Ambulàncies a la lliga

Com a president de l’Associació de Futbolistes Andorrans (AFA), Lima va explicar que «hem tingut una petita presa de contacte amb la federació i ens anirem coneixent pròximament». En aquest context, va celebrar que la FAF estigui «fent més coses, ja que des de fa dues setmanes la Lliga Nacional ja compta amb ambulàncies al camp». H

PUBLICITAT
PUBLICITAT