PUBLICITAT

Canillo vol la creació d'un club de producte de neu

  • La cònsol menor explica que no han previst destinar més diners a la societat
EL PERIÒDIC
CANILLO

Periodic
La cònsol menor de Canillo, Mònica Bonell Foto: ONA MORANTE

La cònsol menor de Canillo, Mònica Bonell, va explicar que no han previst destinar més diners a Andorra Turisme que la quantitat mínima acordada de 19.770 euros. El motiu és que des del Comú canillenc consideren que primer cal que Andorra Turisme desenvolupi els clubs de producte, com el de neu, cosa que permetrà que els privats també puguin col·laborar i que es treballi de manera «més professional».

Bonell ha dit a l'ANA que del pressupost del Comú destinat a turisme, que ascendeix a un milió d'euros aproximadament, hi ha una partida d'uns 70.000 euros que estan disponibles per desenvolupar el pla de promoció turística i el club de producte de Canillo, i d'on es podria estudiar de treure una aportació en el cas que Andorra Turisme creés el club de producte o «fes alguna proposta concreta».

Tot i que el Comú de Canillo està d'acord en participar en la promoció del producte neu, per les vinculacions que hi té la parròquia, no s'ha contemplat en el pressupost perquè entenen que les aportacions s'han de fer sota el paraigües d'un club de producte, sinó, tal com va dir, «no s'està fent la feina tal com es va preveure quan es va crear la societat». Bonell va recordar que Andorra Turisme es va crear amb l'objectiu de respondre a les demandes dels privats.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT