PUBLICITAT

Andorra la Vella

Torres relativitza l’impacte de les cues durant el pont

Prop de 42.000 vehicles van concentrar-se en l’operació sortida

Per Adrià Esteban

Circulació densa al Principat durant el darrer cap de setmana.
Circulació densa al Principat durant el darrer cap de setmana. | Xavi Pujol

El ministre d’Ordenament i Territori, Jordi Torres, va pronunciar-se ahir sobre les cues que van produir-se diumenge per sortir del Principat en l’operació retorn després del pont de Tots Sants. En aquest sentit, Torres va treure ferro a les retencions i va posar èmfasi en l’afluència de visitants.

«Llegeixo a la premsa que parla de cues i penso que podem estar satisfets que hi hagi cues aquí a Andorra perquè vol dir que la gent ens visita», va assenyalar el ministre, qui va defensar que la seva gestió de la mobilitat «per intentar optimitzar» la circulació a la xarxa viària. Amb tot, va reconèixer que a la zona de la Portalada «va haver-hi més feina de la normal». L’optimista lectura optimista del ministre de ben segur es contraposa amb les sensacions dels turistes que van estar retinguts durant sis quilòmetres per sortir de la frontera del riu Runer o dels que van estar aturats durant tres quilòmetres per creuar la frontera francoandorrana. 

Per la seva banda, el cap de l’àrea de Mobilitat, Jaume Bonell, va admetre que l’afluència de vehicles va superar en un 1,8% les previsions amb prop de 42.000 turismes que van concentrar l’operació sortida en una mateixa franja horària. «No ajuda tampoc les obres al Pont de la Fontaneda ni a la zona de la Portalada. Són dos punts que alenteixen moltíssim», va cloure Bonell. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT