PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El MoraBanc rep al Mònaco amb l’objectiu de recuperar-se a casa

Ennis i Sanè tornen al Poliesportiu en un partit que es presenta físicament molt dur per als tricolor

Per Miquel López-Egea

El MoraBanc, aquesta temporada.
El MoraBanc, aquesta temporada. | BCA / MARTÍN IMATGE

El MoraBanc Andorra té avui una nova oportunitat per refer-se a casa després de les dues derrotes consecutives al Poliesportiu. Els andorrans porten una ratxa negativa que necessiten remuntar contra l’AS Mònaco a les 20.00 hores a casa, en el duel corresponent a la sisena jornada de la fase regular de l’EuroCup.

Per una altra banda, aquest partit destaca perquè és el retorn de Dylan Ennis i de Landing Sanè a Andorra, ja que actualment militen a les files monegasques. A més a més és un enfrontament molt important perquè si els andorrans s’imposen, faran un nou pas important cap al Top16.
Respecte a baixes, alguns jugadors es troben amb molèsties i una mica desgastats pels enfrontaments consecutius però l’única és la ja coneguda de David Jelínek. D’aquesta manera, tal com va explicar l’entrenador de l’equip adjunt Paco Vázquez, «la imbatibilitat no afecta, sí que ho fa perdre partits perquè dues derrotes consecutives provoquen que la moral baixi una mica, però no hem deixat de treballar ni de confiar en l’equip, igual que els jugadors no han deixat de fer-ho amb ells mateixos». «Ara hem de tornar al camí de la victòria contra un equip molt físic, aquesta és la nostra mentalitat ara mateix», afirmava.

Vázquez va considerar que el rival «té talent en totes les seves àrees, des de la base fins al pivot» i va recordar que Ennis «és el menys físic de tots». «És un equip que juga amb molta intensitat al darrere, fa cometre molts errors als equips contraris i tenen una victòria més que nosaltres, és complicat i l’enfrontament té tots els al·licients perquè sigui un partit dur», afegia. Així mateix, va subratllar que «hem d’intentar no tenir pèrdues d’aquestes que diem no forçades, que són comeses d’una manera incomprensible i que fan molt mal».

Per un altre costat, Clevin Hannah va indicar que l’equip «s’enfronta a un rival molt físic i agressiu i el partit que vam jugar dissabte passat contra Múrcia ens resultarà molt útil en aquest sentit». «Hem fet una bona feina per construir la química de l’equip fins ara però mai és fàcil conjuntar 12 persones diferents, ara estem treballant per trobar respostes en els finals ajustats que se’ns han escapat en els darrers partits», remarcava i manifestava que «en una temporada llarga sempre hi ha alts i baixos i estem treballant per ser més estables».

PUBLICITAT
PUBLICITAT