PUBLICITAT

EL PERIÒDIC D'ANDORRA ofereix els sondejos de les autonòmiques

  • Des d'avui i fins dissabte, informarem d'aquest fet als lectors
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Una captura de la pàgina web d'EL PERIÒDIC D'ANDORRA, ahir.

Tot i que la llei electoral espanyola prohibeix la difusió a partir d'avui d'enquestes sobre intenció de vot, una norma que El Periódico de Catalunya complirà en la seva publicació, aquestes dades seran accessibles a la pàgina web d'EL PERIÒDIC D'ANDORRA.

Així ho va anunciar ahir la capçalera catalana als seus lectors, assenyalant que consideren aquesta norma, modificada per la totalitat dels partits polítics després de les eleccions generals del 2008, com a obsoleta. És per aquest motiu que El Periódico de Catalunya informa des d'avui, tal i com va fer durant les últimes generals espanyoles, de la possibilitat d'accedir a l'enquesta diària que es troba penjada a la web d'aquest rotatiu, subjecte evidentment a la legislació andorrana i no pas a la que s'aplica a Espanya.

Concretament, aquests sondejos seran accessibles a la web des d'avui i fins dissabte a la nit, mentre que els interessats podran consultar els resultats de la investigació al mateix diari andorrà.

totes les dades / Aspectes com l'evolució de l'estimació de vot, la distribució d'escons, la intenció directa de vot de cada partit, la valoració que reben els candidats a la presidència de la Generalitat i l'índex de participació estimat, són alguns dels punts analitzats.

Com a referència, l'últim Baròmetre electoral encarregat per El Periódico de Catalunya al Gabinet d'Estudis Socials i d'Opinió Pública (GESOP), publicat el 15 de novembre passat, reafirmava una àmplia victòria de CiU, que es quedava a només cinc escons de la majoria absoluta amb una forquilla d'entre 62 i 63 escons. Segons el sondeig, la clau de l'àmplia bretxa entre els convergents i els socialistes (31-32 escons) residia en l'ensorrament d'ERC que, amb 11 o 12 escons, en perdria nou respecte als comicis del 2006. El PP es mantindria en la franja dels 14 diputats i ICV-EUiA en els 12.



Per a més informació consulti l'edició en paper.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT