PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Un enfrontament marcat pels sentiments blaugrana

Piqué viurà el partit amb el cor dividit

Per Miquel López-Egea

Gabri García a Prada de Moles.
Gabri García a Prada de Moles. | Xavier Pujol

Gabri García, Albert Jorquera i Gerard Piqué viuran demà un dels partits més especials de la seva vida pel que significa. Més enllà de l’espectacle futbolístic, el duel entre l’FC Andorra i l’FC Barcelona està marcat en vermell en el calendari no només pels jugadors que provenen de la base blaugrana, sinó pels tècnics que van dirigir els jugadors als quals s’enfrontaran demà.

Però sobretot, el partit serà especial per a Gerard Piqué, que s’asseurà a la llotja com a president, sens dubte, amb el cor dividit. L’emotivitat estarà a l’ordre del dia. L’Andorra, que des del primer dia s’ha impregnat d’ADN blaugrana, ara tindrà l’opció de demostrar si és tan blaugrana com s’ha dit. De fet, el

Gabri assegura que serà «especial» perquè «tornem on hem estat molts anys»

mateix Gabri va arribar a plantejar l’opció d’arribar a un acord per cedir jugadors però al final no va poder tirar endavant. Ara, s’haurà de veure, per tant, qui juga com a local: només cal dir que la premsa d’Espanya ha tret una bateria de notícies per escalfar el duel. Perquè s’espera que tingui tot el focus mediàtic posat. Serà el partit de la jornada. I els jugadors han treballat a consciència. Segons va explicar Gabri, «serà un partit especial, d’alguna manera tornem a la Ciutat Esportiva, on hem entrenat molts dies al club al qual hem estat molts anys», i va destacar que «veurem a molta gent que coneixem, sens dubte serà especial perquè gran part dels futbolistes que jugaran contra nosaltres hem tingut la sort de poder-los entrenar durant un temps llarg». Així, va explicar que «els tornarem a veure i veurem com han crescut en aquests dos anys i mig que fa que vam marxar». «Anem amb moltes ganes de jugar en aquest camp Johan Cruyff, que és molt maco i molt significatiu per a nosaltres i pel club», revelava el tricolor.

Ara només cal demanar-se si aquest partit és una premonició d’un partit futur però en categories diferents i contra el primer equip blaugrana. De moment, per a tots, segur que serà difícil jugar contra l’equip de les seves vides. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT