PUBLICITAT

L’Andorra, a la recerca de tornar a sumar els tres punts

Els tricolor afronten contra el Barça B un dels duels més importants del curs

Per Miquel López-Egea

Entrenament de l’FC Andorra a Encamp, ahir.
Entrenament de l’FC Andorra a Encamp, ahir. | M. L-E.

L’FC Andorra se situa a dos punts del lideratge del grup 3 de Segona B i, aquest diumenge a les 18.00 hores disputa un partit descisiu al calendari, contra l’FC Barcelona B. El partit és essencial pel futur dels tricolor i la victòria suposaria marcar un abans i un després a la lliga per tot el que significa imposar-se als blaugrana, sobretot després dels empats que ha enllaçat el conjunt del Principat.

Gabri García, entrenador de l’FC Andorra, va explicar ahir que «és un matx important per tot el que representa i perquè és un rival que el tenim a un punt per darrere i que està en clara progressió». «Serà un partit molt maco de jugar però a la vegada molt difícil», manifestava i recordava que «no sumar de tres en tres penalitza però suma». «L’important és fer-ho cada setmana, a casa ens trobem bé, estàvem sumant i això ens donava molt coixí per jugar a fora i continuar sumant de tres en tres, però ara no ha pogut ser», afegia i reiterava que «l’important és que portem nou jornades sense perdre». «Els empats penalitzen però encara estem a la zona de play-off perquè la lliga està molt igualada», sentenciava i reconeixia «que hem parlat sobre la situació actual». «En els darrers tres duels  hem aconseguit el que és difícil, anar per davant en el marcador en camps complicats», afirmava però subratllava que «no sé si no hem cregut a continuar i sentenciar el partit». «Ens hem conformat una mica amb el resultat i al final ens ha penalitzat», manifestava i afegia que «hem de creure més en els moments de partit i ser ambiciosos per anar a guanyar el partit descaradament». Així mateix, va explicar que «intentarem ser protagonistes i fer possessions llargues». «Juguem contra un equip que s’està consolidant amb bons resultats a casa, serà bonic per a l’espectador», afirmava i reconeixia que no sap que farà amb la seva defensa de cinc. «Hem de continuar amb el que creiem que funciona, però al final més que sistemes hem de veure els jugadors que tenim», reiterava i recordava que «som l’equip que menys gols hem encaixat».

El duel es prsenta amb les baixes de Michael Gaffoor, Rai Marchán i possiblement amb les de Rubén Bover i Álex Pachón, que són dubte. «Han estat jugadors importants i perdem tres peces essencials, ho hem d’intentar corregir», afirmava. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT