PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Cardelús, lluny del seu temps ideal al Gran Premi de Malàisia

El pilot té dificultats per anar de pressa a causa de no sentir-se a gust amb les reaccions de la moto

Per El Periòdic

Xavi Cardelús entrena a Sepang de cara al Gran Premi de Malàisia.
Xavi Cardelús entrena a Sepang de cara al Gran Premi de Malàisia. | Cardelús Racing Team.

La primera jornada d’entrenaments del Gran Premi de Malàisia disputada ahir al circuit de Sepang, va ser intensa pel que fa al treball fet per Xavi Cardelús i el seu equip. A la primera sessió d’entrenaments lliures, l’andorrà es va trobar amb força dificultats per anar de pressa, ja que no s’acabava de sentir a gust amb les reaccions de la seva moto. En aquesta sessió, la seva volta ràpida va ser de 2.10,936 minuts.

Vists els problemes que va tenir a l’FP1, els reglatges de la moto per a la segona sessió del dia van ser totalment diferents per mirar de resoldre les dificultats i millorar les reaccions de la KTM. La situació va evolucionar positivament, ja que va aconseguir millorar els seus registres en set dècimes de segon, però encara lluny del seu temps ideal.

«Hem tingut força feina perquè al primer entrenament han sorgit força dificultats amb la posada a punt de la moto i per canviar la situació, hem decidit sortir amb uns reglatges totalment diferents de la segona sessió del dia», remarcava Cardelús i destacava que «aquests canvis ens han mostrat el bon camí perquè he millorat els meus temps del matí en set dècimes de segon». «Tot i això, encara tinc dificultats en punts concrets del circuit i estic lluny del meu temps ideal en aquest traçat», afirmava i afegia que «tant el meu equip com jo tenim clar que cal seguir millorant la posada a punt i que si aconseguim resoldre la situació en el pròxim entrenament, farem un gran pas endavant en aquesta competició».

El tercer entrenament lliure es portarà a terme avui a les 2.55 hora andorrana, mentre que els cronometrats començaran a partir de  les 6.30 h.

PUBLICITAT
PUBLICITAT