PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

MoraBanc Andorra Vivand, el nou nom del filial

Jelínek, un mes de baixa

Per El Periòdic

Vilanova i Aixàs.
Vilanova i Aixàs. | BCA

El BC MoraBanc Andorra i el Comú d’Escaldes-Engordany van tancar ahir un nou conveni de col·laboració i, per tant, a partir d’ara, el segon equip de l’entitat tricolor passa a dir-se MoraBanc Andorra Vivand, A més, jugarà els seus partits de lliga al Poliesportiu del Prat Gran.

El Sènior B del club, que entrena Xavi Luque i que juga la lliga EBA, ja jugarà aquest diumenge a les 12.00 hores contra el SESE com a local a Escaldes-Engordany.

«El nostre club va començar a caminar en aquesta parròquia on sempre ens hem sentit molt estimats i aquest acord ens permet aprofundir en aquesta bona relació», va afirmar el president del club Gorka Aixàs i afegia que «sempre hem dit que la nostra intenció és compartir el nostre projecte amb tot el país i aquest acord va totalment en aquesta direcció».

Jelínek, un mes de baixa

El MoraBanc es torna a veure afectat per les lesions. En aquest cas, serà el capità David Jelínek qui estigui un mes allunyat de les pistes, a causa d’una fractura a les costelles. L’escorta txec es va lesionar aquest dimecres a la primera part del partit de l’EuroCup contra el Promitheas Patrias. El matx va significar també la primera derrota tricolor al Poliesportiu.

PUBLICITAT
PUBLICITAT