PUBLICITAT

El Govern prepara una alternativa als Serradells

L’organització preveu un altre recinte si les obres no estan acabades

Per El Periòdic

Els Serradells.
Els Serradells. | Comú d\'Andorra la Vella / Tony Lara

La ministra de Cultura i Esports, Sílvia Riva, va explicar ahir en la roda de premsa posterior al consell de ministres que en la reunió que es va celebrar entre el Govern i la Fundació dels Jocs dels Petits Estats d’Europa 2021 «es va fer un repàs» del que acollirà cada parròquia i, en el cas d’Andorra la Vella, es va tractar el tema dels Serradells, «perquè es vol iniciar la seva reconstrucció, però no estem en disposició de saber amb certesa si disposarem d’aquesta instal·lació, encara que segurament serà així». 

En aquest aspecte, va indicar que «hi haurà la planificació d’alternatives per si no pogués ser». Respecte a l’Estadi Comunal, va subratllar que «s’està intentant dur a terme una reforma i s’està estudiant si podria tenir lloc abans o després dels Jocs». «Es farà en funció d’això perquè és possible que alguna prova hi hagi de tenir lloc», remarcava.

Plus per als esportistes / Així mateix, Riva va revelar que «s’oferirà algun plus als esportistes» a fi que «hi hagi una partida per a la preparació de la competició», tal com s’havia reclamat des de les federacions. «El que és important és que en surtin beneficiats i per tant l’any 2019 i el 2020 s’haurà de fer un esforç extraordinari per assolir la competició en les millors condicions», comentava. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT