PUBLICITAT

L’SkyRace Comapedrosa tornarà a puntuar doble

La categoria ‘Super Sky’ de la competició atraurà els millors corredors

Per El Periòdic

Els corredors prenen la sortida de la darrera edició.
Els corredors prenen la sortida de la darrera edició. | SkyRace Comapedrosa

Un altre any, els millors corredors del món de curses de muntanya tornaran a Andorra, ja que l’SkyRace Comapedrosa, que es disputarà el pròxim 26 de juliol a Arinsal, tornarà a puntuar doble dins del calendari de les Migu Run Skyrunner World Series, el circuit mundial de l’especialitat que aquest any comptarà amb un total de 17 competicions per tot el planeta.
Per tant, aquest any 2020, l’Skyrace Comapedrosa serà una de les quatre curses del circuit internacional amb categoria ‘Super Sky’, és a dir, atorgarà el doble de punts i, per tant, a diferència de la passada edició, vindran els millors del món. Cal recordar que el 2018, quan puntuava doble, va ser un mite com Kilian Jornet qui es va imposar a la prova del Principat. 

L’SkyRace Comapedrosa és una cursa que està fixada com una referència internacional, gràcies al seu recorregut tan particular que combina un traçat molt tècnic, ràpid i divertit, oferint unes vistes increïbles de les valls del Principat. Serà una prova que tindrà 21 quilòmetres de recorregut i més de 2.200 metres de desnivell, per tant, és un traçat que no deixarà indiferent a ningú, ja que és un dels més exigents del món. Per aquesta cursa, encara no s’han obert les inscripcions.

Aquest és un esdeveniment plenament consolidat. De fet, en la passada edició es va batre el rècord de participació amb més de 1.000 corredors professionals de 30 nacionalitats. Per un altre costat, en aquesta jornada se celebrarà l’SkyRace Arinsal, una prova de 15 quilòmetres menys exigent però molt atractiva pels qui es volen iniciar en aquest esport. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT