PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Detinguts dos homes per contraban de tabac

Per Enric Revuelta

L'edifici de la Policia.
L'edifici de la Policia. | SERGI PÉREZ

La policia va detenir dimarts a la tarda dos homes no residents, de 23 i 49 anys, per presumpte contraban de tabac. La situació va coincidir mentre els agents també buscaven el pres que a escapar-se del centre penitenciari. La policia també va interceptar el vehicle amb matrícula francesa amb què els arrestats circulaven per la capital, que no contenia cap paquet de cigarretes. 

Els agents sospiten que hi hauria dues persones més implicades en aquest cas, que presumptament viatjaven en un altre vehicle amb la mercaderia i que no van ser retingudes. De fet, els dos sospitosos en cerca i captura, que van arribar a circular en sentit contrari per l’Avinguda de Tarragona, van ser perseguits per la policia, que no els va arribar a interceptar. 

Una de les hipòtesis és que s’haurien pogut escapar a través d’un camí de muntanya, i no es descarta que fos en direcció a Espanya. Un dels plantejaments dels cossos de seguretat és que els dos retinguts haurien actuat com a cotxe prepilot per fer perdre la pista del segon vehicle, que és el que acaba transportant la mercaderia. Els dos retinguts estan acusats d’un delicte contra l’ordre socioeconòmic.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT