PUBLICITAT

Andorra la Vella

El MoraBanc busca mantenir la imbatibilitat contra l’equip revelació

Els tricolor reben al Promitheas Patras en el primer dels seus tres partits consecutius al Poliesportiu

Per Miquel López-Egea

Ibon Navarro, ahir.
Ibon Navarro, ahir. | BCA

El MoraBanc Andorra rep avui a les 20.00 hores al Promitheas Patras, un rival que és el líder del grup, després d’haver-se erigit com la gran sorpresa del torneig. En aquest sentit, els andorrans volen seguir sent un fortí a casa, tant en el pròxim enfrontament com en els dos següents que es disputen al Poliesportiu. I tots són una final si es vol optar a jugar la Copa del Rei i el Top16. Així, com a bona notícia, els andorrans recuperen a Dejan Musli, que ja podria tenir els seus primers minuts després de la lesió.

El Promitheas Patras és un equip que ha sumat tres victòries i tan sols una derrota. És un conjunt fort que pràcticament no té pèrdues i que es manté absolutament concentrat els 40 minuts, cometent molt pocs errors. A més, són tercers a la lliga grega. A les seves files, compten amb un extricolor, el pivot Giorgios Bogris, que va militar una temporada com al club.

En aquest sentit, Ibon Navarro va explicar que «ens visita un equip que està fent una temporada excel·lent i que juga amb molta confiança, amb un nivell molt alt a la lliga grega» i va aprofitar per fer una crida a l’afició, ja que «necessitarem l’energia de la nostra gent». «Realitzen una rotació molt curta amb molts jugadors de gran nivell», comentava i recordava que «és un equip molt regular i constant».

A més, va assegurar que després d’haver guanyat a Israel, vèncer avui «implica consolidar aquesta victòria fora de casa, perquè és important a l’EuroCup». Per tant, per guanyar avui al Poliesportiu, els andorrans hauran de «mantenir la filosofia i la identitat i estar al 100% en defensa i en el rebot». «En aquesta lluita pot estar la clau», sentenciava el tècnic tricolor.

Per altra banda, Guille Colom va assegurar que «tenim ganes de jugar a casa» i que «hem de ser sòlids». «Hem d’esperar un partit molt dur perquè ens visita un conjunt que va líder del grup i per tant, hem d’intentar guanyar tots els partits a casa», remarcava i afegia que «hem de mantenir la ratxa i la solidesa». «És un rival que es pren el joc molt seriosament, no serà fàcil», afegia. 

Personalment, va indicar que «em trobo en el millor moment de la meva carrera» i que «vull aprofitar els minuts que jugo». «No m’he de queixar del temps que no jugo sinó aprofitar les oportunitats», concloïa Colom.

PUBLICITAT
PUBLICITAT