PUBLICITAT

Gutiérrez, fora a la primera mànega a Val Thorens

  • El gegant es disputa amb males condicions meteorològiques
EL PERIÒDIC
VAL THORENS

Periodic
Mireia Gutiérrez Foto: ORIOL LLAURADÓ

Mireia Gutiérrez va tornar a la càrrega després d'un frenètic cap de setmana a Val Thorens, on va destacar per la tercera posició que va aconseguir diumenge a l'eslàlom FIS. Després de disputar també dissabte un gegant i finalitzar 12a, ahir va tornar a repetir a aquesta especialitat, però sense cap mena de sort. L'andorrana va acabar fora de cursa en patir una sortida a la primera mànega.

Gutiérrez va córrer sota unes condicions meteorològiques molt complicades, ja que durant tot el dia va estar nevant i això va suposar que la visibilitat fos molt reduïda. D'aquesta manera, la Mimi es va sortir del traçat a la primera baixada per culpa d'una errada a una de les portes, la qual cosa la va impedir recuperar el terreny perdut. Finalment, i tot i el mal temps, la guanyadora va ser la francesa Jennifer Piot amb un magnífic registre que la va permetre sumar 17,27 punts FIS.

Pensa en la Copa d'Europa / Mireia Gutiérrez, després d'aquests últims tres dies de molta intensitat, deixarà de banda la competició durant uns dies, amb el cap posat en la pròxima gran cita de la temporada, les proves de la Copa d'Europa que es disputen a Noruega del 3 al 5 de desembre. Els objectius de l'andorrana a l'estació de Kvitfjell seran participar a un eslàlom gegant, un súper gegant i una súper combinada. Serà un bon test per ella.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT