PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

‘Cinemúsica’ proposa un viatge «proper i familiar»

L’espectacle de ‘Viu el teatre’ és un homenatge al cinema mut

Per El Periòdic

La productora ‘Viu el teatre’ interpreta ‘Cinemúsica’.
La productora ‘Viu el teatre’ interpreta ‘Cinemúsica’. | Fundació ONCA

L’espectacle Cinemúsica, a càrrec de Viu el teatre, tancarà el programa educatiu d’enguany de la Fundació ONCA el proper 9 de novembre. Segons els responsables de la proposta musical, «és un petit homenatge al cinema mut, on la música en directe ens guiarà per una història plena d’emocions que ens recordarà escenes úniques del cinema en blanc i negre; un viatge proper i familiar, pensat per compartir amb els més petits de casa i amb l’objectiu de percebre sensacions a través dels sons, la imatge i el moviment».

De fet, la proposta vol apropar l’experiència de les arts escèniques als més petits a partir d’un espectacle vivencial en què la música i les imatges tenen un paper protagonista per captar l’atenció de l’infant i fer un recorregut sensorial per una història conduïda per dues actrius. L’actuació es recomana per als nadons des dels sis mesos fins als infants de quatre anys. Té una durada de 30 minuts i aquell dissabte l’escenari del Prat del Roure d’Escaldes-Engordany acollirà un total de tres sessions, a les 10.30, 11.30 i 12.30 hores.

Precisament ahir van posar-se a la venda, a través de la pàgina www.onca.ad, les entrades per a l’espectacle, que costen tres euros de forma anticipada i cinc euros el mateix dia de l’actuació. Per als menors de 12 mesos, en canvi, el concert és gratuït. 

Viu el teatre és una productora d’espectacles que està especialitzada en la creació de muntatges teatrals i esdeveniments culturals adreçats als infants.

PUBLICITAT
PUBLICITAT