PUBLICITAT

Andorra la Vella

Bones sensacions de Cardelús en els primers entrenaments

El pilot andorrà es troba a Austràlia per disputar el que serà l’antepenúltim Gran Premi del campionat

Per El Periòdic

Cardelús en una cursa anterior.
Cardelús en una cursa anterior. | Cardelus Racing Team.

La primera jornada d’entrenaments del Gran Premi d’Austràlia disputada ahir a Phillip Island va ser força exigent per als pilots de la categoria de Moto2, que van fer el primer entrenament amb l’asfalt moll i el segon en sec. A la primera sessió, amb aigua, Xavi Cardelús va fer una bona actuació situant-se a la 21a posició de la classificació amb un temps de 1.49,622 minuts. Un registre que va assolir quan va tornar a pista als últims minuts, després d’una caiguda sense conseqüències.
Al segon entrenament lliure de la jornada, amb l’asfalt sec, l’andorrà va aconseguir una volta ràpida de 1.36,696 en una sessió en la qual, com és habitual els divendres, ell i el seu equip es van centrar, sobretot, en fixar la posada a punt de la KTM.

El pilot andorrà va valorar positivament les sensacions que va experimentar el primer dia de treball a Austràlia. Així doncs, va comentar que «estic content i el balanç que en faig d’aquesta primera jornada d’entrenaments és força positiu. El més important és que he recuperat les sensacions en pluja, m’he trobat a gust i sense forçar, he pogut anar de pressa i ser força competitiu. La mostra d’això  és que després de caure, he tornat a pista als últims minuts i en dues voltes he fet el temps que m’ha situat 21è. He baixat de la moto content i amb bones sensacions. A la segona sessió del dia, hem hagut de canviar els reglatges perquè la pista estava seca i hem treballat en millorar-los».

De cara a la competició, va expressar que «hi ha un petit problema que se’m repeteix a cada revolt del circuit i quan el tinguem controlat, sé que podré millorar els meus temps significativament».

La tercera sessió d’entrenaments lliures del Gran Premi d’Austràlia es disputarà a partir de les 00.55, hora andorrana, i l’entrenament classificatori ha de començar a les 4.30 hores de la matinada. El del Circuit de Phillip Island serà l’antepenúltim Gran Premi que disputarà l’andorrà que l’any que ve no competirà al Mundial de Moto 2, després que s’hagi acabat el seu contracte amb l’Àngel Nieto Team. De cara a l’any que ve correrà a l’Europeu.

PUBLICITAT
PUBLICITAT