PUBLICITAT

Andorra la Vella

Un MoraBanc amb la confiança reforçada busca la victòria a fora

Els d’Ibon Navarro s’enfronten al retornat Betis amb la intenció de seguir la ratxa a fora també a l’ACB

Per Anna Ribas

EL MoraBanc celebra la victòria contra el Burgos a casa.
EL MoraBanc celebra la victòria contra el Burgos a casa. | BCA / MARTÍN IMATGE

Dinàmica. Aquesta és la paraula més repetida en l’àmbit de l’esport. En el cas del MoraBanc Andorra, ara mateix es troben immersos en una de positiva. Els del Principat han recuperat la confiança després de trencar la mala ratxa de partits a fora en el duel contra Israel de l’EuroCup, i ara tenen ganes d’assolir la primera victòria fora de casa també a l’ACB. L’equip viatja avui a Sevilla, on demà a les 17.00 hores s’enfrontarà al Reial Betis, un equip que torna a la Lliga Endesa després d’un any a LEB Or.

Vázquez: «Només ha guanyat un partit però crec que és un equip que no veu reflectit el seu joc en els resultats que ha tingut»

Sobre el rival, l’entrenador adjunt Paco Vázquez va explicar que «el Betis és un equip que manté quatre jugadors de l’any passat, de LEB, però també tenen jugadors d’una qualitat d’Eurolliga, com és el Rivers. D’altra banda en tenen d’altres amb molta experiència com Nacho Martín i Oliver que combinen amb gent jove de molta qualitat. És un equip compensat que està fent un joc en atac amb moltes possibilitats i després en defensa tenen grans moments d’intensitat». 

«Només han guanyat un partit però és un equip que no veu reflectit el seu joc en els resultats que ha tingut. A casa han jugat dos partits i un el van perdre contra un equip bo com és el Saragossa mentre que en l’altre van caure per dos punts. És un equip complicat i crec que per guanyar hem de fer les coses bé», afegia. En la mateixa línia, el jugador Frantz Massenat va expressar que «és la primera vegada que juguem contra el Sevilla però estic convençut que serà un rival dur, de manera que intentarem fer tot el que puguem per endur-nos la victòria». 

Massenat: «Com més temps passa em sento més còmode en aquesta lliga i jugo millor, crec que vaig en molt bona direcció»

L’equip es troba en un moment dolç, és per això que Vázquez va apuntar que la victòria a l’EuroCup «ens treu una mica del pes que dúiem a sobre i ajuda a l’hora de jugar a un camp com el del Betis. Ara hem d’intentar repetir el que vam fer a Israel i fer un partit seriós, amb una defensa agressiva i utilitzar les nostres armes per esgarrapar una victòria que ens aniria molt bé de cara al futur. Anem amb confiança, ens trobem en una dinàmica molt positiva quant al joc i d’intensitat defensiva. Això ens està donant l’oportunitat de córrer i fer cistelles més còmodes. Quan defenses bé tens més confiança a nivell de joc. A més, estem més encertats de cara a l’anella i tot ajuda. És una bona possibilitat per guanyar, qualsevol pista ho és però si no fos el Betis i fos un altre equip també diria el mateix». 

Sembla que els d’Ibon Navarro estan aconseguint tenir la continuïtat que volien en el seu joc. «Crec que l’equip creu molt més en el que està fent, està clar que quan guanyes hi creus molt més. A més, penso que darrere estem molt sòlids. El més important és intentar estar sempre al més alt nivell, dins de les nostres possibilitats, per intentar tenir el màxim de probabilitats de guanyar», valorava Vázquez.

Per a Massenat, és el primer any a la Lliga Endesa, però el fet que els rivals no el coneguin suposa un avantatge: «és un factor que m’ajuda de cara als equips de la lliga perquè no em coneixen gaire, això també s’aplica als àrbitres. Ara intento agafar experiència en aquesta competició i com més temps passa em sento més còmode en aquesta lliga i jugo millor, és genial. Ara mateix penso que no hi ha res que no pugui controlar. Crec que vaig en una molt bona direcció i em sento molt còmode, tant al país com amb l’afició.

El MoraBanc podrà comptar un altre cop amb Dejan Musli, que va fer el primer entrenament amb l’equip dijous, i Jeremy Senglin, que ja ha tornat dels Estats Units després del naixement del seu fill. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT