PUBLICITAT

El Club de Turisme de Canillo es presentarà al desembre

  • Estarà liderat pel sector privat i tindrà com a objectiu posicionar la parròquia
EL PERIÒDIC
CANILLO

Canillo està a punt de donar compliment a un dels punts més destacats del seu Pla estratègic de turisme amb la creació, segons va informar ahir l'ANA. Es tracta de la creació d'un club de producte propi que amb el nom de Club de Turisme de Canillo estarà liderat pel sector privat i tindrà com a objectiu treballar per la diferenciació de l'oferta i posicionar la parròquia «en una veritable destinació de muntanya», segons va afirmar el director del projecte, Enric Torres, que va ampliar com a mitjans de desembre està previst realitzar una presentació pública de tot el projecte.

El Club de Turisme de Canillo tindrà la forma jurídica d'una associació, «de caràcter voluntari i liderada pel sector privat», va afegir Torres, mentre que el Comú facilitarà el suport logístic per al seu desenvolupament i col·laborarà econòmicament en tots aquells projectes que s'emmarquin en els eixos del Pla estratègic de Turisme de Canillo.

Els darrers 15 dies, Torres ha estat mantenint reunions personalitzades amb els principals responsables de les empreses turístiques de la parròquia per informar-los del procés en què es roba . Així, el dia de la presentació pública del projectes, oberta a tots els empresaris del sector de la parròquia, s'haurà de nomenar la junta directiva constituent que «revisarà i adequarà» els estatuts provisionals, així com el reglament intern. Aquesta mateixa junta convocarà l'acte de formalització, afiliació i creació de l'associació Club de Turisme de Canillo.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT