PUBLICITAT

Primer concert del cor dels Petits Cantors Lliures

  • Metayer recorda la dificultat de la situació
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Un moment de l'actuació d'ahir al matí Foto: ORIOL LLAURADÓ

Els Petits Cantors Lliures van cantar ahir per primera vegada en una missa des que deixaren de formar part del Cor Nacional, i ho van fer a l'església de Sant Esteve d'Andorra la Vella repleta de gent. Els cants del nou cor van emocionar els assistents i els mateixos cantors, així com a la seva directora, Catherine Metayer, que va manifestar a l'ANA que la situació en la qual es troben es dolenta però que està contenta de poder seguir endavant amb el cor.

El petit cantor Èric Pastor va llegir el discurs de part de tots els nens per demanar el suport de la societat per poder continuar «posant la nostra veu al servei del país». Les paraules del petit van recordar que els nens han seguit a Metayer i «no hem triat el camí més fàcil», tot i que va assegurar no decebrien pel fet que «a nosaltres sí que ens agrada la música». Segons va confessar la directora, «encara tinc una bola al cor». Els assistents, però, van quedar meravellats amb els cants, i així ho vaexpressar el conseller d'Andorra pel Canvi, Eusebi Nomen, que entre altres assistents com el conseller del mateix grup parlamentari Carles Ensenyat i l'ex cap de Govern, Marc Forné, van gaudir del recital. Nomen va dir que als cantors «no els para ningú» i va destacar la potència del concert.

La presentació del nou cor continuarà al llarg del desembre per totes les parròquies del Principat. De cara a la setmana vinent, Metayer va indicar que cantaran a la sala polivalent de l'Aldosa perquè el bisbe hi anirà a fer la inauguració de l'exposició de Sant Ermengol.

Encara que Metayer va dir que li fa «molt mal» parlar del Cor Nacional dels Petits Cantors i que considera que la situació que tenen ara és difícil, també va voler agrair el suport que reben per part de la societat, que cedint-los el piano per assajar, el local o fent-se socis de l'associació els ajuden a tirar endavant. Tot i així, el petit cantor que va fer el discurs de presentació va demanar la col·laboració de la gent tot recordant la difícil situació en què es troben.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT