PUBLICITAT

Mireia Gutiérrez, tercera a l'eslàlom FIS de Val Thorens

  • Dissabte va disputar un gegant FIS on va finalitzar 12a amb 43,17 punts
EL PERIÒDIC
VAL THORENS

Periodic
Gutiérrez, durant una cursa a Levi d'aquest inici de temporada Foto: FAE

Mireia Gutiérrez va tenir ahir una gran actuació a l'eslàlom FIS disputat a l'estació de Val Thorens, on va ser tercera després d'anar de menys a més. A més, l'andorrana tanca el cap de setmana amb un gran resultat, després de ser 12a dissabte al gegant FIS, a la mateixa estació, on va obtenir 43.17 punts FIS.

La Mimi va sortir conservadora a la primera mànega, però va saber augmentar el ritme a la segona com per fer una gran remuntada. De fet, va obtenir el millor temps de la competició a aquesta segona baixada.Gràcies al resultat d'ahir, l'esquiadora té 20,31 punts FIS a la disciplina de l'eslàlom.

Gutiérrez, que va córrer amb el dorsal 9, va finalitzar la primera mànega 14a, a 1,68s del millor registre, mentre que a la segona mànega, amb un temps de 43,37s, va acabar primera per ser finalment tercera a l'eslàlom. El director tècnic de la FAE, Carles Visa, és a Val Thorens amb Gutiérrez per veure les seves evolucions: «A la primera mànega ha esquiat bé, sense prendre riscos, però a la segona hi ha afegit velocitat i s'ha vist clarament que anava molt ràpid».

Però el cap de setmana va ser complet per Gutiérrez amb el gegant FIS que va disputar dissabte a la mateixa estació. Aquí va ser 12a per obtenir 43,17 punts FIS en una competició en què només van finalitzar 31 esquiadores. L'andorrana continua avui amb competició, si finalment el cos tècnic decideix que competeixi a un altre eslàlom gegant.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT