El VPC s'acosta al lideratge en vèncer a Mazères 6-17

• El segon equip cau per 18-12 tot i ser a un pas d'aconseguir la remuntada
MAZÈRES

El VPC Andorra va donar ahir un cop de puny a la taula d'Honor en vèncer per 6-17 el Mazères, sumar quatre punts i situar-se a tir de pedra del líder, el Foix, que va empatar a casa seva 6-6 contra el Sor Agout. El matx de la setmana vinent, diumenge, contra el Saint Orennais, pot deixar els andorrans al capdavant de la classificació.

Els andorrans van vèncer tot i començar amb 3-0 en contra. Adam Hinds, però, va empatar el matx amb la mateixa moneda, però els francesos van marxar al descans per davant gràcies a altra penalitat (6-3). Als 15 minuts de la represa, un assaig col·lectiu transformat per l'australià va posar el VPC per davant (6-10), i deu minuts més tard de nou un assaig col·lectiu amb Hinds transformant, van situar el definitiu 6-17 al marcador.

Per altra part, el segon equip va caure derrotat per un assaig final per 18-12 tot i remuntar del 3-0 al 3-7, i després posar-se 13-12.