PUBLICITAT

Cardelús arriba al Japó amb ganes d’oblidar Tailàndia

L’andorrà busca fer un pas endavant i definitiu en resultats i rendiment

Per El Periòdic

Cardelús, aquesta temporada.
Cardelús, aquesta temporada. | Cardelús Racing Team

Xavi Cardelús ja és al Japó on aquest cap de setmana disputarà a Motegi el Gran Premi nipó, prova que obre el triplet que durà l’andorrà a competir també a Austràlia i Malàisia. A la cita japonesa de l’any passat, Cardelús es va classificar 27è després d’haver estat 31è als entrenaments en la seva primera visita al traçat de Motegi, que és propietat d’Honda.

El pilot andorrà arriba a la setzena cursa de la temporada amb l’objectiu de deixar enrere el que va passar a Tailàndia, quan diverses penalitzacions en cursa van arruïnar la seva actuació que el podia haver acostat al top 20 després d’uns entrenaments força positius.

«Aquest cap de setmana comencem l’anomenat triplet del Campionat del Món i ho faig amb l’objectiu de fer un pas endavant quant a resultats i rendiment», comentava i destacava que «el circuit de Motegi és dels més plans del Mundial i combina punts on la frenada és especialment important amb revolts enllaçats i ràpids». «Tinc moltes ganes de tornar a pujar-me a la meva KTM perquè el Gran Premi de Tailàndia em va deixar un mal regust. La primera meitat de la cursa va ser força bona perquè vaig recuperar cinc posicions i estava en condicions de continuar progressant perquè tenia dos o tres pilots al davant que podia atrapar, però les penalitzacions de Long Lap i el Ride Trough final, van arruïnar les meves opcions de completar una bona cursa en un circuit on em vaig trobar a gust des del primer moment», manifestava. 

«De cara a aquest cap de setmana, caldrà tenir també en compte la meteorologia, perquè, habitualment, sempre acaba plovent un dia o l’altre a la zona on està situat el circuit», sentenciava. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT