PUBLICITAT

El Club de Turisme de Canillo es presentarà públicament a mitjans de desembre

  • Serà ota la forma jurídica d'una associació, de caràcter voluntari i lligada al sector privat
  • L'objectiu és posicionar la parròquia en una veritable destinació de muntanya
EL PERIÒDIC
CANILLO


A mitjans del proper mes de desembre es preveu presentar públicament el projecte del Club de Turisme de Canillo. Sota la forma jurídica d'una associació, de caràcter voluntari i lligada pel sector privat, l'entitat estarà oberta a tots els empresaris del sector turístic de la parròquia. Des del Comú de Canillo se'n facilitarà el suport logístic i econòmic en tots aquells aspectes que s'emmarquin en els eixos del Pla estratègic de Turisme de la parròquia.
Canillo està a punt de donar compliment a un dels punts més destacats del seu Pla estratègic de turisme. Es tracta de la creació d'un club de producte propi que amb el nom de Club de Turisme de Canillo estarà liderat pel sector privat  i tindrà com a objectiu "treballar per la diferenciació de l'oferta i posicionar Canillo en una veritable destinació de muntanya".

Enric Torres, director del projecte, ha explicat que "a mitjans de desembre està previst realitzar una  presentació pública de tot el projecte". El Club de Turisme de Canillo tindrà la forma jurídica d'una associació, "de caràcter voluntari i liderada pel sector privat", ha afegit Torres, i el Comú facilitarà el suport logístic per al seu desenvolupament i col·laborarà econòmicament en tots aquells projectes que s'emmarquin en els eixos del Pla estratègic de Turisme de Canillo.

Els darrers 15 dies, Torres ha estat mantenint reunions personalitzades amb els principals responsables de les empreses turístiques de la parròquia per informar-los del procés en què es roba . Així, el dia de la presentació pública del projectes, oberta a tots els empresaris del sector de la parròquia, s'haurà de nomenar la junta directiva constituent que "revisarà i adequarà" els estatuts provisionals, així com el reglament intern. Aquesta mateixa junta constituent de l'entitat convocarà per a inicis del 2011, finals de gener o principis de febrer, l'acte de formalització, afiliació i creació de l'associació Club de Turisme de Canillo.

Un cop creada l'associació, Enric Torres ha dit que "el Comú de Canillo modificarà els objectius de l'actual Taula de Turisme de la parròquia per convertir-se en un ens assessor" de la corporació i deixarà per al Club de Turisme "tots els temes relacionats amb la comercialització de l'oferta".

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT