Segona derrota quan el CV Andorra guanyava 0-2

• La Universidad de Granada es mostra més fresca físicament per remuntar

Da Silva remata una pilota, durant el matx de la setmana passada Foto: T.L.

El CV Andorra es va sentenciar a sí mateix a Granada, quan físicament no va poder arribar fresc a la part final del matx i, amb 0-2 en el marcador, va caure per 3-2 davant una Universidad de Granada que sí va trobar el seu millor estat de forma per sumar la victòria i per infringir la segona derrota de la temporada als andorrans.

Les dues derrotes que l'Andorra ha sumat aquesta temporada han estat lluny del pavelló dels Serradells. Primer va ser contra la Universitat Politècnica de València amb un contundent 3-0, i segon ahir contra els universitaris de Granada, amb un 3-2 que fa molt de mal perquè els andorrans van aconseguir guanyar els dos primers sets. Amb un 0-2, les forces al final van estar del costat local per endur-se els punts.

El CV Andorra, que ahir no va poder comptar amb Cristian Salvador, un dels homes amb més minuts en els últims partits, ni tampoc amb Lluís Badosa, va patir molt amb el marcador a favor. Els andorrans van tenir un bon inici i per això van aconseguir sumar els dos primers sets.

Quan semblava que el camí seria fàcil cap al triomf, tot va canviar, i dues pilotes que els àrbitres no van concedir als andorrans els hi va descentrar, per arribar a perdre el set (1-2). Aquest resultat va portar cert nerviosisme, al qual s'hi afegia la davallada física de l'Andorra, un equip més veterà que no pas el dels andalusos. Després de l'empat a dos sets, en el definitiu res no van poder fer per caure 15-11 i tornar amb una nova derrota al Principat.