PUBLICITAT

Èxit de participació en el Dia Mundial de la Infància

  • Centenars de persones realitzen activitats relacionades amb la salut
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Uns infants participen en la jornada amb els seus dibuixos, ahir. Foto: ANA / N. M.

Centenars de persones van participar ahir a la tarda a les activitats organitzades conjuntament amb el ministeri de Salut, Benestar i Treball i Illa Carlemany, per commemorar el Dia Mundial de la Infància. El tema d'aquest any ha estat la salut i per això els nens i nenes que van participar a les activitats van poder decorar punts de llibre amb frases sobre la higiene, l'activitat física i el menjar sa, a més de fer dibuixos del que significa per a ells la salut.

Ruth Mayol, tècnica del Departament d'Infància del ministeri, va manifestar que les activitats van tenir molt bona rebuda, i que fins i tot «quan encara estàvem muntant ja hi havia nens que volien posar-se a pintar». A més, va destacar el fet que quan se'ls explica als petits en què consisteix el dia dels drets dels infants ja saben del que es tracta.

En aquest aspecte, la secretària d'Estat d'Igualtat i Benestar, Magda Mata, va exposar que els nens a Andorra estan molt informats gràcies a la tasca de les escoles, però que tot i així «a vegades saben la teoria però no ho apliquen». Per aquest motiu han considerat que les activitats organitzades en aquest dia són una manera de fer arribar el missatge de forma més lúdica.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT