PUBLICITAT

Navarro i Ordóñez s'imposen al 5è Circuit d'Andorra

  • Caldea va acollir l'última prova, amb 38 participants i un gran ambient
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Un dels escaladors, ahir al rocòdrom de Caldea, davant de l'atenta mirada de jutges. Foto: ORIOL LLAURADÓ

Gran ambient al rocòdrom de Caldea, a Escaldes-Engordany, per viure l'última prova de la 5a edició del Circuit d'Andorra d'escalada esportiva. La cita va comptar amb 38 participants, entre els quals es van imposar en categoria sènior, Jordi Ordóñez i Eugènia Navarro, tot i que els dos van ser tercers en la darrera prova d'ahir. En els podis finals, en homes Oriol Badia i Salvador Garcia van acompanyar Ordóñez, i Gemma Llarden i Spaskpa Paeva van flanquejar Navarro.

La 6a i última cita amb el Circuit d'Andorra va arrencar a les 14.00 al rocòdrom de Caldea amb un ambient de gran competició. En la categoria sènior masculina, Jeremie Charrier va ser el vencedor en la prova d'ahir, seguit per Salvador Garcia i Jordi Ordóñez a la tercera posició. En dones, la francesa Alice Urena va ser la millor, mentre que el podi el van completar Spaskpa Paeva i Eugènia Navarro.

En juvenils, a Caldea es van imposar Roger Colell i Alice Touzeau, mentre que en aquesta categoria la copa del Circuit d'Andorra va finalitzar amb Colell primer, i amb Janna Faure campiona en dones. Així mateix, en la categoria júnior, només amb representació masculina, va tenir de vencedor Bernat Escorihuela, tot i que a la general el campió va ser Pierre Faure. Una bona jornada per acabar amb el Circuit 2010.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT