PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

«Satisfacció» per l’acollida de la primera Fira Animalista

Els organitzadors volen ampliar l’oferta per seguir creixent els propers anys

Per Lara Ribas

La ministra Sílvia Calvó inaugura la primera Fira Animalista d’Andorra.
La ministra Sílvia Calvó inaugura la primera Fira Animalista d’Andorra. | SFGA

La primera edició de la Fira Animalista d’Andorra, que va celebrar-se durant la jornada de dissabte a la Massana, va reunir força curiosos, tant amb mascotes com sense, que van acostar-se a participar a les activitats o a recollir informació. Segons va explicar a aquest rotatiu el president de Laika, Josep Mas, que era un dels organitzadors de l’esdeveniment, «va venir més gent al matí que a la tarda, quan va afluixar l’afluència». Tot i així, va mostrar-se confiat que «se segueixi fent difusió de l’esdeveniment i amb el temps acabi venint més gent». 

Tal com va indicar ell mateix, va ser possible desenvolupar totes les activitats que s’havien programat i algunes conferències van tenir més oients que d’altres. De fet, va reconèixer que «ens hagués agradat portar més conferenciants per tractar altres temes, com la ramaderia o els animals salvatges, però aquest any no ha estat possible i intentarem que així sigui de cara al següent». Aquesta vegada va parlar-se sobre l’educació dels gossos, les disfuncions dels felins, les teràpies canines o la fauna autòctona, sobre la qual hi ha «molt desconeixement», va apuntar Mas. I també va suscitar interès l’alimentació, ja que la varietat de pinsos va en augment i la tendència és buscar els més saludables. 

«Tot el que sigui interacció amb la gent que té mascota i que no en té és bo», va expressar la seva satisfacció amb la fira el president de Laika. A més, va reconèixer que la unió amb Bomosa per a l’organització de l’esdeveniment «ens permetrà enfortir les nostres reivindicacions». Mas també va voler manifestar el seu agraïment cap al Comú de la Massana, «que va acceptar la nostra proposta i ens ha donat l’oportunitat de tirar endavant la primera Fira Animalista».

PUBLICITAT
PUBLICITAT