PUBLICITAT

Diumenge amb Lliga Nacional de futbol i bàsquet, i el VPC a Màzeres

EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Futbol, bàsquet i rugbi són els tres ingredients de la recepta esportiva d'avui. La Lliga nacional arrenca com cada diumenge a les dotze del migdia, amb un Construccions Modernes Inter d'Escaldes-Construccions la Posa Lusitans al camp d'Alàs (cinquè amb 7 punts davant tercer amb 19) i al mateix temps un Gestions JR Principat-Pidasa Santa Coloma (sisè amb 4 punts contra segon amb 19) al camp d'Esports d'Aixovall.

La instal·lació laurediana continuarà acollint els partits de les quatre de la tarda entre el líder, el Matecosa Sant Julià (20 punts), i el cuer Bar la Fira d'Andorra Casa del Benfica (4 punts), que la setmana passada va tastar el gust del triomf per primera vegada en la màxima categoria del futbol andorrà; i el que tanca la jornada a les sis i que enfrontarà l'Encamp (penúltim amb 4 punts) i l'Escale Santa Coloma (quart amb 15).

La Lliga Andorrana de Bàsquet torna per acollir els partits al Joan Alay entre l'Engordany i el Filand (16.00 hores) i l'In Principat contra l'Insitu (18.00h).

I en rugbi hi hauran dos fronts oberts: per una banda l'equip masculí del VPC visita el camp del Mazères (15.00h.), un equip irregular que treu la majoria dels punts a casa; i per l'altra el femení del club que presideix Thomas Ginesta té torneig de la Tercera Federal contra el Côte Catalane, el Revei i el Capcir (14.00h). H



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT