PUBLICITAT

L'últim mur els espera a Caldea

  • El Circuit Nacional arriba avui a la sisena i última cita
I. MOURE
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Foto: EL PERIÒDIC

El Circuit Nacional 2010 d'escalada esportiva acabarà com havia començat. Caldea, l'escenari de la primera cita el 5 de juny passat, serà l'últim mur que s'interposi abans de conéixer els guanyadors.

Les posicions de podi estan molt discutides en totes les categories i el rocòdrom escaldenc dictarà sentència. L'única absència de pes ha estat la de Bernat Escorihuela, que ara mateix està en un altre level i aquest curs s'ha dedicat a batallar en el campionat d'Espanya, el català i fins i tot s'ha estrenat en uns campionats del món. Però la participació en el Nacional es manté a l'alça; en les cinc primeres proves s'hi han donat cita 58 felins, una xifra gens menyspreciable per un esport que viu de la FAM des de fa només cinc anys.

Ls puntuacions es mouen des dels cent punts pel guanyador als 88 del segon, 78 del tercer, 70 del quart, 64 del cinquè i a partir d'aquí es resten quatre per posició. Així doncs en la categoria sènior masculina Jordi Ordóñez té el títol pràcticament a l'abast; només Oriol Badia ho pot impedir. El tercer lloc del podi és el més disputat, amb Salvador Garcia en posició privilegiada però amb fins a quatre perseguidors que li poden treure. En noies Eugènia Navarro ho té més que fet però també el podi tindrà una bonica batalla. L'emoció promet ser a Caldea.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT