PUBLICITAT

El TS manté la condemna d'un cas de violència de gènere

C. G.
ANDORRA LA VELLA

Un any de presó condicional qualificada, tres mesos d'arrest domiciliari i 71,87 euros en concepte de responsabilitat civil. Aquesta va ser la pena imposada pel Tribunal de Corts a un home andorrà per un cas de gelosia relacionada amb la seva parella sentimental, i que va ratificar ahir el Superior.

Segons va dictar la sentència del passat dos de juny, l'home va causar lesions doloses a la seva exparella durant unes festes de Carnaval a Encamp, després de veure que estava conversant amb un home. Posteriorment, i durant la mateixa matinada del dia dels fets, el cinc de febrer del 2008, va tornar a agredir-la, aquesta vegada de manera lleu, quan la dona va acudir al domicili dels pares del processat per tal de recuperar la seva bossa de mà.

Cal constatar que la sentència de Corts va ser rebaixada en comparació a la sol·licitada pel Ministeri Fiscal, ja que el batlle va absoldre'l d'un delicte major de lesions doloses envers aquesta tercera persona, a qui hauria agredir durant la festa segons va apuntar la fiscalia.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT