Una segona jornada marcada pels empats

Tres empats i una victòria a la lliga nacional

El derbi de Santa Coloma va acabar amb un empat a 2.
El derbi de Santa Coloma va acabar amb un empat a 2. | Vallbanc Santa Coloma

La segona jornada de la lliga nacional va estar marcada pels empats. La UE Sant Julià i l’Inter Club Escaldes van empatar a 0 en un duel molt igualat on cap dels dos va veure porteria. D’altra banda, en el derbi de Santa Coloma, la UE i el Vallbanc van empatar a 2. Javi López del Vallbanc va encetar el marcador el primer minut de partit però Christian Garcia va reaccionar de pressa i va empatar al minut 10. Al 46 la UE es va avançar però el Vallbanc va sentenciar el 2-2 al 80.

En el duel entre el Carroi i l’Ordino, l’empat va ser a 1. Rodrigo Varela va avançar els ordinencs al 79 però al 86 Ahmed Eid va igualar el marcador. Els únics que no van empatar van ser l’Atlètic Club d’Escaldes i la UE Engordany, ja que els primers es van imposar per 2-0 amb gols de Walter Vazquez i Adrian Rodrigues.

Així doncs, a la classificació hi ha un empat a 4 punts entre el Sant Julià, el Vallbanc, l’Inter i l’Ordino. Els segueix de ben a prop l’Atlètic amb tres punts. La UE Santa Coloma i el Carroi estan empatats a 1 i l’Engordany no ha sumat cap punt encara.