PUBLICITAT

Premi al millor treball periodístic portuguès de promoció d'Andorra

  • El ministre Claudi Benet va presentar el certamen a Lisboa davant dels mitjans lusos
EL PERIÒDIC
LISBOA

Periodic
Benet, al mig, acompanyat de l'ambaixador Julià Vila i Noemí Pedra, ahir Foto: LUSA / MARIO CRUZ

Els mitjans de comunicació portuguesos podran participar en un concurs que premiarà la millor cobertura periodística d'Andorra com a destí turístic. Així ho va anunciar ahir al matí el ministre de Turisme, Comerç i Indústria, Claudi Benet, en la roda de premsa que va oferir a Lisboa, davant de la premsa especialitzada de Portugal. Benet va anar a Portugal amb l'objectiu de promocionar el Principat com a destí turístic i va presentar Andorra davant dels mitjans de comunicació i també dels principals operadors turístics d'aquell país. El ministre va aprofitar l'ocasió per descriure els paratges més atractius, així com les activitats turístiques més o menys conegudes, com són l'esquí, el Tobotronc, Caldea i les compres.

El concurs promogut per Andorra Turisme, que el titular de la cartera de Turisme va donar a conèixer davant dels mitjans portuguesos, premiarà el treball periodístic que ofereixi una millor cobertura del Principat i atorgarà al guanyador una estada de cinc dies amb règim de pensió completa i amb activitats programades d'esquí. A més, el premiat obtindrà entrades per al Tobotronc i Caldea. Podran participar en el concurs tots els treballs publicats amb data anterior al 30 de maig del 2011.

El ministre de Turisme, Comerç i Indústria va comparèixer davant dels mitjans de comunicació portuguesos per presentar el concurs, que suposa una acció més de promoció d'Andorra com a destinació turística. Benet va descriure el Principat tot destacant l'afluència turística que té i enumerant els avantatges com a destí de vacances per a grups d'amics o famílies.

Ecoturisme per a famílies / Per a les famílies, Benet va recomanar els recorreguts ecoturístics per conèixer la natura del Principat i va posar com a exemple la Ruta dels Oficis, a més dels bons hotels, els museus i Naturlàndia. Per als grups d'amics, Benet va destacar les possibilitats «d'emocions fortes». En aquest sentit, i sempre amb la voluntat d'anar més enllà de l'esquí, el ministre va destacar els recorreguts a peu, en bicicleta o a cavall, així com els quads i l'escalada.

Benet va mostrar la voluntat d'Andorra d'intensificar les relacions turístiques amb Portugal, de manera que cada cop es puguin veure més turistes portuguesos pels carrers del Principat. És per aquest motiu que, a banda de trobar-se amb la premsa, el ministre es va entrevistar amb el secretari d'Estat de Turisme de Portugal, Bernardo Trindade. A més de tots els atractius turístics del país, el ministre també va ressaltar el bon nivell d'Andorra pel que fa a la seguretat, com un dels valors a tenir en compte a l'hora de triar el país com a destí turístic.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT