PUBLICITAT

Grandvalira obre demà i diumenge a 15 euros el forfet

  • Els sectors que obrin les seves portes són el de Pas de la Casa i Grau Roig
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Un grup d'esquiadors el primer dia de la temporada passada Foto: tony lara

Aquest cap de setmana 20 i 21 de novembre, Grandvalira estrena la temporada d'esquí amb una obertura parcial. Els sectors que demà al matí obriran les seves portes per als primers esquiadors que vulguin tastar la primera neu seran Grandvalira-Pas de la Casa i Grandvalira-Grau Roig. El forfet tindrà un cost de 15 euros el dia per al forfet d'adult (a partir dels 12 anys) i de 5 euros el dia per al forfet d'infant (6-11 anys). Les taquilles que seran obertes són les del Pas de la Casa, Grau Roig i Costa Rodona.

L'horari d'obertura per dissabte i diumenge serà de 9.00 hores a 17.00 hores i del dia 22 al 26, els sectors tornaran a tancar i no reobriran fins el dia 27 de novembre, data en que el domini té prevista la seva obertura general. Els esquiadors i snowboarders que tinguin el forfet de temporada 2010-2011 i que s'animin a pujar a l'estrena tindran accés lliure a les zones obertes.

L'avançament de la temporada és possible gràcies a les darreres precipitacions i la baixada de les temperatures, que segons informen des de Grandvalira han permès acumular fins a 40 centímetres de neu en les cotes altes. en las cotes altes.

Per la seva part, Vallnord també ha previst la seva estrena oficial de la temporada d'hivern per al cap de setmana del 27 de novembre.

Els dos sectors afronten la nova temporada amb optimisme amb una inversió superior als cinc milions d'euros i bones expectatives de negoci.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT