PUBLICITAT

L'Andorra d'hoquei sobre gel s'inscriu en la nova Segona Divisió espanyola

  • Es tracta del pas previ per a la creació d'un combinat absolut «en un futur pròxim»
I. M.
CANILLO

Periodic
Un amistós entre HC I el Tolosa, al gener al Palau de Canillo Foto: EL PERIÒDIC

El president de la FAEG, David Palmitjavila, també va parlar de la branca de l'hoquei sobre gel i va avançar la «en un futur pròxim» es crear la selecció absoluta.

Com a pas previ el club del país, l'Andorra HC, ha inscrit l'equip sènior en la nova Segona Divisió espanyola, en la qual es donarà entrada també a alguns clubs sense tant prestigi com per estar a Primera. «La categoria s'està formant i sabem que hi han alguns equips com el Barça, però no hi ha una data encara per començar tot i que serà d'aquí poc», va indicar el president de la FAEG.

Segons va explicar el màxim mandatari de la FAE tant l'Open de patinatge artístic com aquesta inscripció del club andorrà en la Segona Divisió d'hoque sobre gel són dos dels exemples més clars de la intenció de la nova junta de reactivar aquest esport i de situar el nom d'Andorra a nivell internacional. Tot això es fa principalment per fomentar la base, que és la clau per créixer com a federació. La idea és que aquest esport no sigui només un hobbie.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT