PUBLICITAT

Curs de jutges i torneig per a la base per cloure el 2010

  • La FAK crea un últim cap de setmana de festa amb activitats incentivants
I. MOURE
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Una estada a Ányós dirigida per Ángel Arenas, l'any passat. Foto:TONY LARA

La Federació Andorrana de Karate (FAK) ha dissenyat un últim cap de setmana per posar punt a la temporada amb activitats diferents i incentivants per als esportistes lligats a aquest esport. El 2010 ha arribat a la seva fi i l'entitat que presideix Toni Garcia ha programat un curs d'actualització arbitral i d'arbitratge a més de crear una competició, els Jocs d'Esports Base FAK 2010, destinada als més petits i amb el suport del Comú d'Escaldes-Engordany.

Avui comença el cap de setmana de karate amb el curs de jutges –el segon que es fa aquesta temporada– i per al qual s'esperen una dotzena d'aspirants. Serà una jornada dedicada als coneixements teòrics i demà serà el torn per a la part pràctica.

Aquesta darrera part s'aprofitarà amb els Jocs d'Esports base que es celebraran durant tot el matí al pavelló del Prat Gran; els nens gaudiran de la competició i els àrbitres podran formar-se. En aquest trofeu es trobaran tots els clubs del país afiliats a la FAK i estarà dirigit exclusivament per a lluitadors fins a cinturó verd i en totes les categories fins a sènior. Serà en les dues modalitats –kata i kumite– i començarà a les nou del matí.

Diumenge, per acabar la festa del karate nacional, hi ha previst l'entremanet del mes dels diferents equips nacionals, que també serà el darrer d'aquesta campanya. Es faran a les instal·lacions del club Fudo-Shin d'Escaldes a les deu del matí per a karateques de fins a tretze anys i a partir de dos quarts de dotze per als majors de catorze.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT