PUBLICITAT

L'Open d'Andorra masculí i el femení ja són al calendari internacional

I. M.
ESCALDES-ENGORDANY

La primera edició de l'Open d'Andorra masculí i el femení que va avançar aquest rotatiu el passat 28 de juliol ja tenen una data en el calendari internacional. El de noies serà del 17 al 19 de juny i el de nois del 16 al 18 de setembre. Entremig hi haurà la gran cita de la selecció, el Campionat Europeu de strokeplay que es disputarà a Noruega i per al qual l'equip tricolor es determinarà segons el rànquing andorrà.

La participació de jugadors del país s'extendrà també a nivell internacional en proves com l'Open de Catalunya, el 26 i 27 de març, l'Internacional Challenge Irlanbda-Catalunya, el 14 d'abril, l'Open d'Irlanda el 16 del mateix mes, l'Open de Suïssa el dia de Sant Joan i el d'Holanda, el 13 d'agost.

vui proves al rànquing nacional / L'Associació Andorrana de Pitch and Putt (AAPP) ja té definit el calendari de proves puntuables per al rànquing nacional 2010-2011 classificatori per a l'Europeu abans que comenci la temporda d'hivern en la qual els dos camps del país romandran tancats i aquest constarà de vuit proves, tot i que les dates podrien ser modificades.

La primera començarà el cap de setmana vinent; serà el 24 d'octubre a El Torrent la Xixerella, i el 7 de novembre es disputarà la segona al Golf Par 3 Vall d'Ordino que posarà punt i final a l'activitat aquest any. El 8 de maig de l'any vinent es reprendrà la competició amb la tercera prova de nou a la Cortinada, el 29 de mateix mes es farà la quarta en terres de la Massana, el 12 de juny es farà la cinquena i la sisena prova als dos camps en una competició vàlida també per al Campionat d'Andorra individual, el 3 de juliol serà la setena prova a la Cortinada i el 24 del mateix mes la vuitena a la Xixerella.

Sobre el Nacional, si l'individual es farà el 12 de juny, el dia abans serà el de parelles també als dos camps.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT