PUBLICITAT

Pintat engega negociacions amb Arias per aconseguir que només hi hagi un parc d'animals

  • També s'està intentant acabar de definir els serrells d'un acord amb National Geographic
pintat2
El copríncep episcopal, Joan-Enric Vives, acompanyat del cònsol major de Sant Julià de Lòria, Josep Pintat, a la plaça de la Germandat.. Foto: ANA / N. S.
El cònsol major de Sant Julià de Lòria, Josep Pintat, ha anunciat aquest dimecres que estan negociant perquè hi hagi una sol parc temàtic d'animals. Per això estan en contacte amb el promotor de la proposta del mateix negoci a Encamp, Alain Arias. A més, també s'està intentant acabar de definir els serrells d'un acord amb National Geographic que passaria a tenir una franquícia a Naturlàndia. "Tindríem reconeixement d'una empresa tant important com National Geographic", ha comentat Pintat. D'altra banda, el cònsol major ha reivindicat que el vial de Sant Julià no es pot quedar aturat i ha acusat el Govern d'oferir "excuses de mal pagador".

El cònsol major de Sant Julià de Lòria, Josep Pintat, ha aprofitat la visita de l'arquebisbe d'Urgell i copríncep d'Andorra, Joan Enric Vives per fer un repàs per les accions dutes a terme per l'administració durant els dos últims mandats. Durant l'al·locució, el titular del Comú lauredià ha explicar que s'han obert negociacions amb la persona que vol impulsar un parc temàtic d'animals al costat del llac d'Engolasters, Alain Arias. La intenció és evitar que es construeixin dos negocis similars al Principat d'Andorra. La idea és buscar "solucions", ha explicat Pintat que ha afegit que seria de "coherència i lògica que no hi hagués una duplicitat d'ofertes. Això vol dir que si en podem posar un sol, ho farem".

A més, Pintat també ha explicat que s'estan duent a terme negociacions amb l'empresa National Geographic per a poder tenir-ne una franquícia a Naturlàndia. Així, la botiga que ja hi ha actualment a l'ecoparc s'adaptaria a totes les branques de negoci de la multinacional. El procés per arribar a una entesa es troba en una fase avançada ja que les dues parts han arribat a un acord però en falta la ratificació. Segons el cònsol major, el pacte no sols duria una botiga sinó que s'aconseguiria "el reconeixement d'una empresa tan important com National Geographic".

El termini d'adquisició d'accions de Naturlàndia s'amplia fins el 10 de desembre
Tots aquests projectes, sumats a la demanda del consell d'administració de Camprabassa d'ampliar el termini una setmana, han fet que el Comú decideixi extendre fins al 10 de desembre el període per poder adquirir accions de Naturlàndia. En aquest sentit, Pintat ha  detallat que la compra d'accions és superior als dos milions d'euros.

D'altra banda, el titular de Sant Julià ha tornat a carregar contra el Govern en relació a la variant que passa per la seva localitat. "Com a cònsol major no puc passar per alt que una infraestructura d'aquestes característiques es quedi encallada enmig de la plaça Laurèdia", ha comentat Pintat que, a més, ha afegit que l'Executiu els dóna "excuses de mal pagador". El mandatari ha demanat que es prioritzin les inversions, s'optimitzin els recursos i que s'acabin les obres començades.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT