PUBLICITAT

La Policia engega tres campanyes de conscienciació

  • A finals d'any també es reprendran els controls d'alcoholèmia
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Un control d'alcoholemia Foto: ORIOL LLAURADÓ

El Cos de Policia va informar ahir que la setmana que ve iniciarà una campanya de prevenció de conductes de risc al volant. La intenció d'aquestes accions és conscienciar de la importància de la utilització del cinturó de seguretat.

Com que hi ha un nombre important d'usuaris que no l'utilitzen, els agents faran incidència en aquesta infracció. A més, també es vigilarà l'ús de telèfons mòbils ja que parlar pel telèfon mentre es condueix incrementa el risc de patir un accident de trànsit. D'altra banda, del 13 al 19 de desembre, el Cos de Policia desplegarà una campanya entorn el control del bon funcionament dels diferents dispositius d'enllumenat.

Ja a la temporada d'hivern, el agents aconsellaran als ciutadans tenir a l'abast equipaments especials, ja siguin cadenes o rodes de contacte. A més, a partir del 24 de desembre i fins el primer dia de l'any 2011, es tornarà a activar la campanya contra el consum d'alcohol al volant per tal de reduir el nombre d'accidents provocats per aquest motiu.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT