PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’avaria elèctrica afecta a tot el país menys Canillo i el Pas

El tall va durar segons i va interrompre l’actuació del concert de Morat

Per El Periòdic

L’apagada va afectar momentàniament el concert de Morat.
L’apagada va afectar momentàniament el concert de Morat. | Comú d\'Andorra la Vella / Tony Lara

El passat dilluns es va produir una avaria elèctrica al voltant de les 21.16 hores de la nit que va afectar a les parròquies d’Andorra la Vella, Escaldes-Engordany, Sant Julià de Lòria, la Massana, Encamp i Ordino, és a dir, totes excepte Canillo i la població encampadana del Pas de la Casa.

El tall, que va tenir una duració d’uns cinc segons, va venir motivat per un problema de la línia d’Espanya que alimenta a Andorra, segons va informar FEDA. El servei es va restablir de manera automàtica i des de la parapública van limitar-se a definir-ho com un «incident puntual».

En el marc de les festes majors d’Andorra la Vella qui també es va veure afectat per l’avaria elèctrica va ser el grup de música Morat, que després d’haver començat el concert amb cert retard va haver d’interrompre la seva actuació abans de finalitzar la primera cançó a causa del tall. Els membres de la banda colombiana van veure’s obligats a tornar a engegar els seus equips musicals i per aquesta raó el concert va romandre aturat durant uns minuts. 

El tall elèctric va comportar, de retruc, que molts usuaris perdessin la seva connexió a internet. Des d’Andorra Telecom van assegurar que, conforme anaven revisant els routers, pràcticament la totalitat dels serveis es va recuperar ràpidament tot i «l’allau de peticions» que van rebre. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT