PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Tal dia com avui... de fa 14 anys

Les dones volen un telèfon públic per combatre la violència

Per El Periòdic

Portada del 6 d'agost del 2005
Portada del 6 d'agost del 2005

Les dones volen un telèfon públic per combatre la violència

El Grup de Dones va enviar una carta a la ministra de Salut, Benestar Social i Família, Montserrat Gil, on es reclamava que es posés a disposició ciutadana un telèfon públic per denunciar casos de violència domèstica.

Cues quilomètriques en l’operació soritda

L’Agència de Mobilitat va informar que les retencions a la xarxa viària van començar a les 11 del matí a Aixovall, mentre que els problemes de circulació al Pas de la Casa van començar a les quatre de la tarda.

Andorra la Vella, capital medieval

El Cap del Carrer va ser escenari un cop més de la inauguració d’una Festa Major que va mantenir l’engrescadora proposta del Mercat Medieval com a protagonista.

41 aspirants es presenten a les vacants per a agent de la Policia

Un total de 41 sol·licituds corresponents a set dones i 34 homes d’origen andorrà d’entre 19 i 35 anys van presentar-se a les proves per formar part del cos policial.

La protagonista: Teresa Cabanes

Teresa Cabanes, portaveu de l’Associació de Dones Migrants i d’Andorra (ADMA), va reivindicar la necessitat d’incloure aquest telèfon en el protocol per agilitzar i facilitar la denúncia tenint en compte les reticències que ja tenen les persones víctimes de violència domèstica a l’hora de demanar ajuda.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT