PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Tal d'avui com avui de fa 22 anys

L'1 d'agost del 1997, la Policia va detenir unes joves que tocaven música al carrer

Per El Periòdic

Portada de l'1 d'agost del 1997.
Portada de l'1 d'agost del 1997. | El Periòdic
  • La Policia deté unes joves que tocaven música al carrer. Les perjudicades, d’Eslovènia, tocaven el violí i la flauta a l’avinguda Carlemany. Tres d’elles eren menors d’edat i la més gran tenia 16 anys. Els vianants van escridassar els agents per utilitzar la força per reduir-les.
     
  • L’agost inicia l’èxode turístic al Principat. Els hotelers confiaven a superar el 47% d’ocupació aconseguida al juliol, tot i que les entrades registrades al país eren inferiors a les del 1996. 
     
  • Martí nega discrepàncies a UL. L’aleshores president del grup liberal va desmentir que hi hagués desavinences a les files de la formació i va afirmar que les relacions amb el Govern Forné eren «fluides», contradient així les crítiques de ND.
     
  • Els andorrans tornen a l’Edat Mitjana. El grup Somhiteatre va escenificar l’obra ‘Farses medievals’ als carrers del centre històric de la capital, que mostrava quatre historietes ambientades als pobles pirinencs.

El protagonista: Eduardo de Laiglesia

El cònsol d’Espanya a Andorra va prendre possessió del càrrec. El principat repte que va afrontar de Laiglesia va ser les negociacions de l’acord d’associació amb la Unió Europea i els convenis relatius a l’entrada, circulació, sojorn i establiment entre Espanya, França i el Principat.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT