PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El MoraBanc fa una oferta a Sy i Pérez per suplir Shurna

El club està esperant la resposta dels jugadors

Per El Periòdic

John Shurna en un partit de la temporada passada.
John Shurna en un partit de la temporada passada. | Zenit Sant Petersburg

El MoraBanc Andorra ha presentat una oferta a Bandja Sy i Tyson Pérez després que John Shurna hagi decidit marxar a Gran Canària. L’equip està treballant per reforçar la posició de 4 i està a l’espera d’una resposta per part dels dos jugadors.

Bandja Sy, de 28 anys i 2,05 metres d’alçada, és un jugador que té experiència a Europa i que podria jugar tant en la posició d’aler com en la d’aler-pivot. Amb nacionalitat francesa i de Mali, Sy jugava l’any passat al Partizan de Belgrad de la Lliga ABA, on va obtenir unes estadístiques per partit de 22 minuts jugats, 6,4 punts, 3,6 rebots, 1,2 assistències i una valoració mitjana de 7,8.

Pel que fa a Tyson Pérez, el jugador ha militat al ZTE Real Canoe de LEB or i tancaria la posició d’aler-pivot. Amb 23 anys i una alçada de 2,02 metres, el dominicà va assolir la temporada passada unes xifres de 32 minuts per partit, 16 punts de mitjana, 8 rebots defensius i 2,7 d’ofensiu. Unes estadístiques que el van portar a guanyar-se una valoració mitjana de 25,6 punts. H

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT